Производители
Croci
Trixie
Ferribiella

Сушени брашнени червеи.

Марка: Trixie
Артикул No: 60792
Кратко описание: Сушени брашнени червеи 70гр.
Подробно описание:

Сушени брашнени червеи 70гр.