Производители
Croci
Trixie
Ferribiella

Купа за вода и храна.

Марка: Trixie
Артикул No: 76201
Кратко описание: Купа за вода и храна 10/2.5/7.5
Подробно описание:

Купа за вода и храна 10/2.5/7.5